torsdag, mai 05, 2011

Kylling som mat

Det er ikke ofte man spiser kylling som mat. Hvorfor ikke?

Oksen og grisen blir gjerne dratt frem når man snakker om kjøtt og spising.

"Jeg vil ha en biff"

"Har du en svinekotelett?"

Jeg vil i alle fall slå et slag for kylling som mat. Ikke bare har kjøttet næring, det er også til tider godt å smake på. Sammenlignet med for eksempel en indrefilet av oksekjøtt er gjerne en kylling også litt større.

En annen fordel med kylling er at den er basert på fugl. Fugl er som kjent bedre trent enn både griser og okser da de må fly for å nå frem til maten. En gjennomsnittlig fugl trener rundt 76% mer enn en gjennomsnittlig okse daglig (trekkfugler trener 157% mer enn okser). Og vi vet alle at det er av godt trente muskler man får det beste kjøttet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar