torsdag, februar 19, 2009

Tyttebærtorsdag

Siden i høst har jeg og Mads prøvd å innføre tradisjonell Norsk matkultur i våre liv. Dette innebærer kjøtt, poteter, brun saus, grønnsaker og gjerne litt surkål på toppen. Way over the top med surkål, ofte. Men det koster jo bare en tier, så hvorfor ikke? Men hovedrolleinnehaveren er uansett tyttebærene. I våre ganer er det dét som kjennetegner en ekte Norsk middag. Litt søtt og bittert på toppen. Nam!

Dagens måltid bestod hadde kjøttkaker som kjøttingrediens. Dakar Mads hadde desverre innskrumpet magesekk, så han fikk ikke spist så mye som vanlig. Men se så engasjert han skreller gulrøtter!

Mads skreller

Tune in later for more: TALES OF INTEREST

1 kommentar:

  1. tyttebærtorsdag.. eller...................... HOMOTORSDAG HAHAHAH!!!!!!!

    nei sorry, godt tiltak. mindre grændis og mer kjøttkaker!

    SvarSlett